Her kan du booke billetter, ophold og restaurantbesøg m.m.

Book oplevelser i Odense

Her kan du booke billetter, ophold og restaurantbesøg m.m.

Book oplevelser i Odense

Her på siden kan du se et udvalg af de oplevelser, du kan booke i Odense. Her er både gode tilbud fra byens hoteller, guidede ture og meget andet. Hvis du har spørgsmål til hvordan du booker er du meget velkommen til at ringe til os på 6375 7520 eller sende os en mail på otb@visitodense.com

 • Køb billet til Danmarks Jernbanemuseum

  Store oplevelser for hele familien
  65,00 DKK Book
 • Ølsmagning på Åen

  Sejl en tur på Odense Å med Odense Aafart og smag samtidig forskellige øl fra Albani og Royal Unibrew. Du får smagt på en masse godt øl, nydt lyden af bølgeskvulp og samtidig får du et unikt indblik i Albanis historie, bryggeriets grundlægger Theodor Schiøtz og sammenspillet med Odense by.
  Fra 229,00 DKK Book
 • Møntergården – alle tiders museum

  Midt i Odenses historiske bydel ligger Møntergården - en kulturhistorisk oase fyldt med smukke gårdrum og flotte bygninger fra 1500-tallet til i dag.
  50,00 DKK Book
 • Rundvisning i det spændende, historiske Odense Rådhus

  Odense Rådhus (det nuværende rådhus stammer fra 1883) er placeret på byens gamle midtpunkt Flakhaven, og består af en ældre og en nyere del.
  Fra 20,00 DKK Book
 • Drømmenes Kupé (lavsæson) - Danmarks Jernbanemuseum

  Drømmenes Kupé er en helt ny særudstilling, som fortæller historien om danskernes togrejser sydpå og til fremmede destinationer.
  65,00 DKK Book
 • Brandts Klædefabrik: Byen-i-byen

  Kik ind i porten til den gamle klædefabrik og bliv inspireret til at gå på opdagelse i den kulturelle og gastronomiske oase - lige midt i storbyen.
  Gratis Book
 • Sejltur med Aafarten på Odense Å

  Kom og oplev Odense Å fra vandet gennem hele sommeren. Vi sejler hver dag, og en tur med Odense Aafart varer en time. Sejlturen op og ned ad Odense Å er en smuk naturoplevelse, der ikke findes lige i nogen anden dansk storby.
  Fra 60,00 DKK Book
 • Sejl med Aafarten i efterårsferien

  Kom og oplev Odense Å fra vandet i efterårsferien. Vi sejler hver dag fra 14. til 22. oktober kl. 13, og en tur med Odense Aafart varer en time. Særpris i efterårsferien: Kun 50 kr. pr. person - gælder både voksne og børn (3-11 år).
  Fra 50,00 DKK Book
 • CLAY kunstmuseum

  CLAY er Nordens eneste specialmuseum for nutidig dansk og international keramisk kunst, kunsthåndværk og design.
  100,00 DKK Book