Her kan du booke billetter, ophold og restaurantbesøg m.m.

Book oplevelser i Odense

Her kan du booke billetter, ophold og restaurantbesøg m.m.

Book oplevelser i Odense

 

 

Her på siden kan du se et udvalg af de oplevelser, du kan booke i Odense. Her er både Oplevelsespas, gode tilbud fra byens hoteller, guidede ture og meget andet. Hvis du har spørgsmål til hvordan du booker er du meget velkommen til at ringe til os på 6375 7520 eller sende os en mail på otb@visitodense.com

 • Gavekort til Odense Aafart - vælg selv beløb

  Køb den perfekte gave - et gavekort til Odense Aafart, som kan bruges til: Sejltur med turbåden Leje af vandcykler Køb af is og varer i kiosken Jazz på Åen Eventyr på Åen Vinsmagning på Åen Ølsmagning på Åen - og alle vores øvrige events.
  100,00 DKK Book
 • Ølsmagning på Åen

  Sejl en tur på Odense Å med Odense Aafart og smag samtidig forskellige øl fra Albani og Royal Unibrew. Du får smagt på en masse godt øl, nydt lyden af bølgeskvulp og samtidig får du et unikt indblik i Albanis historie, bryggeriets grundlægger Theodor Schiøtz og sammenspillet med Odense by.
  Fra 229,00 DKK Book
 • Drømmenes Kupé (højsæson) - Danmarks Jernbanemuseum

  Drømmenes Kupé er en helt ny særudstilling, som fortæller historien om danskernes togrejser sydpå og til fremmede destinationer.
  95,00 DKK Book
 • Tæt på giraffer

  Svøm hen i de store brune øjne og mærk den varme mule mod din hånd, når du fodrer giraffer i Odense ZOO. Du og din familie kommer med en dyrepasser helt op til girafferne. Tættere på er det ikke muligt at komme.
  70,00 DKK Book
 • Møntergården – alle tiders museum

  Midt i Odenses historiske bydel ligger Møntergården - en kulturhistorisk oase fyldt med smukke gårdrum og flotte bygninger fra 1500-tallet til i dag.
  50,00 DKK Book
 • Blues på Åen

  Der er en helt særlig stemning i båden, når der er levende musik ombord. Glæd dig til en helt særlig blå stemning, når der er Blues på Åen med Harpin' Wolf & The Black Sheep.
  Fra 150,00 DKK Book
 • Sejl med Aafarten i efterårsferien

  Kom og oplev Odense Å fra vandet i efterårsferien. Vi sejler hver dag fra 14. til 22. oktober kl. 13, og en tur med Odense Aafart varer en time. Særpris i efterårsferien: Kun 50 kr. pr. person - gælder både voksne og børn (3-11 år).
  Fra 50,00 DKK Book
 • Oplev Den Fynske Landsby – en landsby fra H.C. Andersens tid

  Et besøg i Den Fynske Landsby er som en tur på landet i digteren H.C. Andersens tid.
  55,00 DKK Book
 • Eventyr på Åen

  Eventyr på Åen er henvendt til børnefamilier og alle andre, der ønsker at opleve både H.C. Andersens eventyr og en sejltur på Odense Å med Odense Aafart på en helt anderledes måde.
  Fra 90,00 DKK Book
 • Sejltur med Aafarten på Odense Å

  Kom og oplev Odense Å fra vandet gennem hele sommeren. Vi sejler hver dag, og en tur med Odense Aafart varer en time. Sejlturen op og ned ad Odense Å er en smuk naturoplevelse, der ikke findes lige i nogen anden dansk storby.
  Fra 60,00 DKK Book
 • Opera på Åen

  At lytte til operasangere, mens man sejler på Odense Å og oplever den skønne natur samtidig, er en fantastisk og rørende oplevelse.
  Fra 199,00 DKK Book
 • Jazz på Åen

  Odense Aafarts Jazz på Åen har været en fast tradition gennem tre årtier. Mange af vores gæster nyder jazz om bord på båden år efter år. Oplevelsen af at sejle på Odense Å, som er fantastisk smuk om sommeren, og samtidig nyde de sprøde jazz-toner er noget helt særligt.
  Fra 120,00 DKK Book