Efterårsferie i Odense

Efterårsferie i Odense

Efterår med kølige, knivskarpe morgener og træer med gyldent løv - og masser af oplevelser, aktiviteter og gode tilbud i Odense. Uge 42 er sprængfyldt med gode tilbud og sjove begivenheder for hele familien.

Helt unik er vores Harry Potter Festival i Odense med bl.a. markedsdag, familiekoncert og Hogwarts Ekspres, men efterårsferien byder også på 

Også for voksne

Efterårsferien i Odense byder ikke kun på aktiviteter og events for børn og unge. Her er et udvalg til dem over skolealderen.

Specielt i efterårsferien har vi flere store events, der trækker internationale sportsstjerner til byen, f.eks. Denmark Open i badminton og Odense Horseshow i Arena Fyn´.

Andre aktiviteter i efterårsferien

Efterårsferien er som regel en af de sidste chancer for at nyde udendørsaktiviteter i godt vejr. Prøv f.eks. med en tur på Stige Ø komplet med et besøg i Søpavillonen (ishuset), tag en tur i trætoppene i klatreparken Funky Monkey eller prøv nogen af de mange ferieaktiviteter i Den Fynske Landsby.

Det er også sidste chance for at sejle en tur med Odense Åfart i år og det varer ikke længe før ishuset i Fruens Bøge pakker sammen for sæsonen.

Er du interesseret i at holde efterårsferie i resten af Danmark kan du besøge www.visitdenmark.dk