På tour i det grønne med overnatning

Er du til forkælelse for krop og sjæl? Lyder sjov motion i naturen som noget for dig? Så er tilbuddet lige her. Frederik d. VI's Hotel, der er beliggende i det naturskønne bakkede område ved Hole Skov og Langesø vest for Odense tilbyder i samarbejde med lejMTB.dk en guidet tur i skovområdet omkring hotellet efterfulgt af en tre-rettes menu, overnatning i delt dobbelt-værelse og morgenbuffet for 1875 kr. for 2 personer. Se mere om tilbuddet her:https://www.facebook.com/Frederik6Hotel/?fref=ts eller kontakt Frederik d. VI's Hotel på 65 94 13 13 for nærmere information om tilbuddet og hør hvilke weekender tilbuddet er gældende i.

Booking

På tour i det grønne med overnatning

Antal 1.875,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

LejMTB.dk

Vi er et helt nystartet lille firma, der lejer mountainbikes og snart fatbikes ud. Vi er beliggende lige op ad Hole Skov, der er et godt lille cykelområde nordvest for Odense. 4 km væk ligger Langeskoven og de fantastiske regulære MTB-spor. Det er derfor oplagt at køre til os og sætte bil, leje cykel og køre på opdagelse. Vi kan også levere cykler til steder på Fyn efter aftale. Endelig arrangerer vi også guidede ture.
Engdalen 4 5210 Odense NV
Mandag-søndag 7-22